Meny

Hemmaodlat

Vår odlingsbutik

Vi erbjuder en andel i vår CSA, vår handgjorda odlingslåda och konsultation inom hydroponik för företag och privatpersoner.

Självplock på Hemmaodlat

Csa Malmo01

Varje onsdag från den 21 Juni till och med den 16 Augusti har vi självplock på Hemmaodlat på Augustenborgstorget från klockan 15.00 till 20.00. Vi odlar en stor variation av örter, bönor, kål och sallat i vår akvaponiska inomhusodling. Du klipper, väger och swishar eller betalar kontakt. Perfekt för dig som vill ha mycket av något eller bara en härlig blandning närodlat som du inte hittar i butik. Exempel på vad vi odlar nu är fyra sorters plocksallat, basilika, körvel, mangold, sockerärtor, röd shiso och japansk persilja. Varmt välkommen in!

Vår handgjorda odlingslåda

Hydro Growbox

Denna odlingslåda skapades ur ett behov av att göra något vackert och funktionellt. De odlingslådor vi såg på marknaden kanske fungerade bra men rent estetiskt såg vi brister. Varje odlingslåda görs för hand i vår verkstad i Ekostaden Augustenborg och tar cirka 6-8 veckor att tillverka. Den innehåller allting du behöver för att komma igång med odling hemma.

Köp online

Konsultation

Hemmaodlat har lång erfarenhet av hydroponiska odlingssystem och kan hjälpa både dig som privatperson och företag.

Exempel på tjänster

Hör gärna av dig så kan vi säkert hitta en bra lösning.

Kontakta ossNyligen uppdaterade artiklar

Laddar