Meny

Hemmaodlat

Gör din vardag grönare

Det finns något som heter "gröna fingrar". Oavsett hur du bor kan du lära dig odla grönsaker hemma.

Hemmaodlat är en allmännyttig ideell förening från Malmö. Vi driver vår verksamhet från ekostaden Augustenborg där vi byggt upp ett odlingscenter mitt på torget. Här utbildar vi alla som vill hur de kan odla grönsaker hemma. Detta gör vi främst genom kurser och föreläsningar via studiefrämjandet.

Varför du ska bli medlem

Vi vill att du är med i vår odlingsrevolution! Vi har på kort tid vuxit från en liten skara entusiaster till över 100 medlemmar från hela landet. Vi är övertygade om att om många odlar lite så behöver inte få odla allt. Som medlem i vår förening (oavsett om du är aktiv eller ej) så är du med och stöttar en grönare vardag. Hemmaodlat är en vänlig förening som välkomnar alla som vill lära sig mer om odling. Medlemskapet gäller för helåret och kommer med många fördelar.

Föreläsningar

Under terminen när vi har studiecirkeln så anordnar vi öppna föreläsningar för alla medlemmar. Dessa kostar ingenting och tar upp en rad olika ämnen. Vi bjuder även regelbundet in gästföreläsare som är experter inom sina respektive områden.

Föreläsning

Studiebesök

Minst en gång per år så anordnar vi ett studiebesök som är gratis för alla medlemmar. Vi har t.ex besökt Vikentomater, Augustenborgs takträdgårdar, Slottsträdgården i Malmö och Skånsk chili.

Studiebesök med föreningen

10% rabatt hos partners

Alla medlemmar får 10% rabatt hos våra samarbetspartners Hydrogarden, Ebb och flod, Wexthuset, Sneckenströms ekohandel och Venso Ecosolutions. I medlemsbrevet som går ut till alla medlemmar får du rabattkoder till de olika återförsäljarna.

15% rabatt i plantshoppen

Behöver du småplantor, sticklingar eller lite örter i lösvikt? Som medlem kan du köpa allt du behöver med 15% rabatt. Till butiken

Studiebesök med föreningen

Låna odlingsböcker gratis

Vi har många odlingsböcker i vårt bibliotek på Hemmaodlat. Som medlem får du låna hem dessa utan kostnad. Ämnena varierar med alltifrån enkla odlingsböcker för nybörjare till avancerade böcker om aquaponics och biokol.

Medlemsbrev

Efter att du har anmält dig så lägger vi till dig i vår medlemslista där du för löpande information och rabattkoder.  

22
apr
Planering av din odling

Planering av din odling

Med Hemmaodlat. Tid: 13.00 Plats: Hemmaodlat

Lär dig hur du kan tänka kring planering av din odling. Du får svar på frågor som: Vilka växter fungerar bra ihop? Hur lång tid tar det innan jag kan skörda? Hur ofta ska jag plantera nytt? 100kr (gratis för medlemmar i föreningen). Vi bjuder på fika. Anmälan till info@hemmaodlat.se

100 kr (Platser kvar: 12)

25
apr
Recirkulerande DWC

Recirkulerande DWC

Med Hemmaodlat. Tid: 18.00 Plats: Hemmaodlat

Föreläsning om recirkulerande DWC (Deep Water Culture) system. Smart om du vill odla större växter direkt i vatten och bara fylla på vatten på ett ställe. Växer som bara den! Gratis för medlemmar, 100kr för övriga.

100 kr (Platser kvar: 12)

26 - 27
maj
Helgkurs hydrokultur Maj

Helgkurs hydrokultur Maj

Med Hemmaodlat. Tid: 09.00 Plats: Hemmaodlat

Nöjd dig inte med besk näringsfattig isbergssallad eller trista örter i kruka. Gå vår intensiva odlingkurs och lär dig odla hemma.

950 kr (Platser kvar: 4)

01 - 03
jun
Hemmaodlat på Malmö Garden Show

Hemmaodlat på Malmö Garden Show

Med Hemmaodlat. Tid: 10.00 Plats: Slottsträdgården

Vi gör comeback på Malmö Garden Show med en ännu häftigare balkong än sist. Vi lovar att den kommer vara något alldeles speciellt. Missa inte att komma förbi och prata odling med oss.

0 kr (Platser kvar: )

Nyligen uppdaterade artiklar

Laddar