Hemmaodlat

Gör din vardag grönare

Det finns inte något som heter "gröna fingrar". Oavsett hur du bor kan du lära dig odla grönsaker hemma.

Hemmaodlat är en allmännyttig ideell förening från Malmö. Vi driver vår verksamhet från ekostaden Augustenborg där vi byggt upp ett odlingscenter mitt på torget. Här utbildar vi alla som vill hur de kan odla grönsaker hemma. Detta gör vi främst genom studiecirklar via studiefrämjandet men även genom helgkurser som kommer löpande under året.

Varför du ska bli medlem

Vi vill att du är med i vår odlingsrevolution! Vi har på kort tid vuxit från en liten skara entusiaster till över 70 medlemmar från hela landet. Vi är övertygade om att om många odlar lite så behöver inte få odla allt. Som medlem i vår förening (oavsett om du är aktiv eller ej) så är du med och stöttar en grönare vardag. Hemmaodlat är en vänlig förening som välkomnar alla som vill lära sig mer om odling. Medlemskapet gäller för helåret och kommer med många fördelar.

Föreläsningar

Under terminen när vi har studiecirkeln så anordnar vi öppna föreläsningar för alla medlemmar. Dessa kostar ingenting och tar upp en rad olika ämnen. Vi bjuder även regelbundet in gästföreläsare som är experter inom sina respektive områden.

Studiebesök

Minst en gång per år så anordnar vi ett studiebesök som är gratis för alla medlemmar. Än så länge har vi varit på Vikentomater, Augustenborgs takträdgårdar, Slottsträdgården i Malmö samt Hallontorpet.

Studiebesök med föreningen

10% rabatt hos partners

Alla medlemmar får 10% rabatt hos våra samarbetspartners Hydrogarden, Ebb och flod, Wexthuset och Venso Ecosolutions. I medlemsbrevet som går ut till alla medlemmar får du rabattkoder till de olika återförsäljarna.

15% rabatt i plantshoppen

Behöver du småplantor, sticklingar eller lite örter i lösvikt? Som medlem kan du köpa allt du behöver med 15% rabatt. Till butiken

Studiebesök med föreningen

Låna odlingsböcker gratis

Vi har många odlingsböcker i vårt bibliotek på Hemmaodlat. Som medlem får du låna hem dessa utan kostnad. Ämnena varierar med alltifrån enkla odlingsböcker för nybörjare till avancerade böcker om aquaponics och biokol.

Medlemsbrev

Efter att du har anmält dig så lägger vi till dig i vår medlemslista där du för löpande information och rabattkoder.

Fullbokad - Helgkurs hydrokultur Oktober

Med Hemmaodlat. Tid: 09.00 Plats: Hemmaodlat

Nöjd dig inte med besk näringsfattig isbergssallad eller trista örter i kruka. Gå vår intensiva odlingskurs och lär dig odla hemma.

800 kr (Platser kvar: 0)

Arduino och odling

Med Hemmaodlat. Tid: 18.00 Plats: Hemmaodlat

Vår CTO och elektroingenjör Andreas går igenom grunderna i Aurdino och hur du kan använda sensorer för din odling. Gratis för medlemmar, 100kr för övriga.

100 kr (Platser kvar: 12)

Helgkurs hydrokultur November

Med Hemmaodlat. Tid: 09.00 Plats: Hemmaodlat

Nöjd dig inte med besk näringsfattig isbergssallad eller trista örter i kruka. Gå vår intensiva odlingkurs och lär dig odla hemma.

800 kr (Platser kvar: 16)

Kom igång med akvaponik

Med Hemmaodlat. Tid: 18.00 Plats: Hemmaodlat

För dig som är nyfiken på odling med fiskar håller vi en kort introduktion kring vad du behöver tänka på för att starta upp din egen hemmaodling. Gratis för medlemmar, 100kr för övriga.

100 kr (Platser kvar: 12)

Nyligen uppdaterade artiklar

Laddar