Meny

Hemmaodlat

Kurser

Kurser

Våra kurser blandar teori med praktik på ett lättförståeligt sätt. Du behöver ingen tidigare odlingskunskap. Vi lär dig odla med och utan jord från grunden, oavsett hur du bor, året om.

Föreningen

Föreningen

Hemmaodlat är en ideell förening med bas i Malmö som genom kurser och föreläsningar hjälper dig att odla mat hemma.

Boken om hydroponisk odling

Efter två års arbete är boken "Hydroponisk odling - Köksträdgård utan jord" äntligen klar! Det är den första boken på svenska om ämnet och är en fullspäckad guide i hydroponisk odling för hemmaodlaren.

Jag hoppas att den kommer inspirera dig att odla året om, oavsett om du har odlat mycket innan eller aldrig odlat alls. Det finns de allra enklaste små odlingssystem man kan tänka sig (perfekt för barn) till större avancerade odlingar för den som verkligen vill maxa sitt odlande där hemma. 

Viktiga delar i boken 

  • Olika hydroponiska odlingssystem 
  • Var du kan odla 
  • Vad du kan odla 
  • DIY guider 
  • Fördjupning 

 

Innehall Hydroponisk Bok

Med guiderna kan du designa och bygga din egen odling och i fördjupningssektionen får du t.ex svar på vad du ska tänka på när det kommer till växtbelysning. Jag går även igenom många vanliga växter du kan odla hydroponisk och berättar vilka kombinationer som fungerar allra bäst och i vilket system. Om du är osäker hur mycket näring du ska ge eller hur mycket ljus växterna behöver kommer du finna svaren. Annars får du höra av dig! 

Boken finns ute nu och går att beställa från t.ex Bokus eller AdlbirisNyligen uppdaterade artiklar

Laddar