Meny

Hemmaodlat

Både digitala och på platsPerfekt för nya och gamla odlare som vill lära sig något nytt.

Vi anordnar regelbundet odlingskurser på Grohuset i Alnarp. Odlingskurserna blandar teori och praktik så att du enkelt kan komma igång hemma. Se vilken odlingskurs som passar dig bäst och anmäl.

Onlinekurser

Grohuset erbjuder både en heltäckande kurs i hydroponisk odling med Harvy samt temakurser inom olika odlingsämnen.

Onlinekurs i hydroponisk odling

Kursen är uppdelad i 8 avsnitt och under avsnitten kommer du få lära dig om hydroponik som odlingssätt, hur växter fungerar och framförallt hur du lyckas med din egen odling. Vi kommer gå igenom bland annat frösådd, näring, belysning, ohyra och en hel del annat. Vi kommer tillsammans starta en odling och följa utvecklingen under hela odlingsförloppet fram till skörd. Köp nu!

 

Kursinnehåll

  • Avsnitt 1 - Vad får det att växa

  • Avsnitt 2 - Grunderna om substrat

  • Avsnitt 3 - Grunderna om ljus

  • Avsnitt 4 - Grunderna om näring

  • Avsnitt 5 - Planera din odling

  • Avsnitt 6 - Grunderna om belysning

  • Avsnitt 7 - Grunderna om ohyra

  • Avsnitt 8 - Repetition och avslutning

     

Zoom föreläsning i växtbelysning 

I den här onlineföreläsningen lär vi dig om växtbelysning och vad du behöver tänka på när du ska belysa dina växter. Att odla och få god avkastning året runt är fullt möjligt. För att dina växter ska kunna upprätthålla en bra tillväxt under vinterhalvåret behöver de få extra ljus. Genom att tillföra belysning och odla inomhus ger vi våra växter ett bra förhållande för att fortsätta växa. Under föreläsningen går jag igenom växternas förhållande till ljus och varför ljuset är så viktigt samt grundläggande vad du behöver tänka på när du ska handla belysning.

Datum och tid

Du behöver Zoom för att delta; Inga förkunskaper krävs.

DatumTidPris
12 November 16-17.00 249kr
19 November 17.30-18.30 249kr

 

Anmälan

För att anmäla dig använder du köpknappen. Föreläsningen kommer genomföras i Zoom. Kom ihåg att lämna din mejladress så att vi kan skicka en länk för Zoom.

Nyligen uppdaterade artiklar

Laddar